Ei mikään tavallinen toimisto

Brandwork on markkinointitoimisto joka rakentaa asiakkaan menestystä strategisen suunnittelun, designin, markkinointiviestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen keinoin. Keskeisessä roolissa on toimiva brändikonsepti. Lähtökohta kaikessa tekemisessämme on yrityksesi haasteiden ymmärtäminen ja mahdollisuuksien näkeminen.Tekijöidemme tausta on eturivin pohjoismaisissa mainostoimistoissa, joissa on kertynyt pitkä kokemus tuloksellisesta markkinoinnin ja mainonnan suunnittelusta.

Erottuva idea on kaiken alku ja juuri

Markkinointi toimii parhaiten kun siinä on erilaistava idea, ja selkeä konsepti tekee siitä pitkäjänteistä ja johdonmukaista. Menestyäkseen brändin on tehtävä tiettyjä asioita riippumatta siitä kuinka iso tai pieni budjetti sillä on. Harvalla on varaa kilpailla isommalla budjetilla, mutta jokaisella on mahdollisuus kilpailla paremmalla konseptilla.

Tasa-arvoinen kumppanuus asiakkaan kanssa

Kokemuksemme on opettanut, että asioita voi tehdä yksinkertaisemmin ja tehokkaammin. Olemme vaihtoehto ylisuurille tiimeille ja paisutetuille budjeteille. Etenemme projekteissa loogisesti ja pitkällä kokemuksella pohjoismaisesta brändinrakentamisesta. Työskentelemme asiakkaan kanssa mielellään tiiviisti yhdessä, yhtenä tiiminä, mikä tekee brändin ja markkinoinnin kehittämisestä palkitsevaa ja pitkäjänteistä.

Paras osaaminen sinun yrityksesi tarpeisiin

Jokaista asiakkuutta varten kokoamme ydintiimimme lisäksi tarvittavat erikoisosaajat yhteen. Nämä henkilöt eivät ole satunnaisia, vaan ovat kouliintuneet työskentelemään tehokkaasti yhdessä. Näin sinulla on käytettävissä juuri ne kyvyt, joita kulloinkin tarvitaan – ei enempää eikä vähempää, yhdessä ohjauksessa kohti samaa päämäärää.

Mitä asiakkaamme sanovat

Palvelumme

Brändistrategia / Brändikonsepti / Logo / Visuaalinen ilme / Mainonta / Verkkosivut / Sosiaaliset mediat / Vaikuttajamarkkinointi / Pakkaussuunnittelu / Copywriting / Valokuvaus / Messut & tapahtumat

Ota yhteyttä

Brandwork Oy Ab
Lönnrotinkatu 5
00100 Helsinki
Tel. + 358 207 69 1440

Tom Holmberg, toimitusjohtaja
Puh. +358 40 5680 164
tom@brandwork.fi

Veli-Matti Hilli, luova johtaja
Puh. + 358 50 5281 151
veli-matti@brandwork.fi

© Brandwork 2022